Spreker

Lieke Vogels

Directeur bij Novaka

Lieke Vogels heeft ruime ervaring in het leiden van (branche) organisaties in de Retail, Sport, Hospitality, Health management en Financiële dienstverlening. Zij heeft een bedrijfskundige, pedagogische en marketing achtergrond. Haar passies zijn vitaliteit, gastvrijheid en duurzaamheid, welke behoren tot haar werk- en levensstijl.

Actief als changemanager, verbinder & inspirator, brengt Lieke mensen in beweging en bekleedt diverse bestuursfuncties o.a. als president van de Nederlandse Jeu de Boules Bond.

Als directeur van Novaka, de werkgeversorganisatie voor de kantoorbranche, heeft zij n.a.v. Covid-19 het initiatief genomen voor een grote beweging: “de nieuwe werkplek”. Hierin heeft Lieke voor alle aspecten van ergonomie tot wetgeving, diverse partners betrokken.

Zij zit aan relevante tafels, organiseert Webinars en zet de politieke lobby in om deze ontwikkeling mogelijk te maken.

Het doel van deze beweging is om het belang van een gezonde werkplek te benadrukken, werkgevers en werknemers dichter bij elkaar te brengen en de kantoorbranche te profileren. Hierdoor zijn er in de branche nieuwe concepten en businessmodellen ontstaan, die de  kwaliteit verhogen langs een innovatieve betekenisvolle weg.  

Onder het motto: “de kantoorbranche heeft een hart voor hardwerkend Nederland”, claimt Novaka voor de branche, de positie “Erkende Werkplekspecialist”.

Summit terugkijken