Sponsors

Voordelen voor sponsors

Door middel van interactieve technieken, break-out rooms en Q&A’s heeft u als sponsor, zowel voor, tijdens- als na het Summit de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de gasten. Voor sponsors en partners zijn er ook V.I.P. break-out rooms beschikbaar, waarin u met belangrijke prospects, apart in gesprek kunt gaan. Tevens kunt u als sponsor iets aan de thuiswerk goodiebox toevoegen. Dit voor extra exposure tijdens de uitzendingen en om iets blijvends bij de gasten achter te laten. Hierdoor beklijft het event beter en is dit een goede kapstok voor uw follow-up activiteiten. Als sponsor ontvangt u na afloop een overzicht van de gasten die online aanwezig zijn geweest en krijgt u toegang tot onze (besloten) Thuiswerk Summit Community op LinkedIn, waar u ook in contact met de gasten kunt komen.

Als hoofdsponor en als onderdeel van sponsorpakket II is er de gelegenheid om tijdens de verschillende Summit onderdelen sprekers in te zetten. Ook loopt u 5 maanden lang mee in onze promotie en follow-up campagnes en interviews rondom het Summit op onze social mediakanalen.  

Voor meer informatie, kunt u op deze onze PDF-brochure downloaden of direct het aanvraagformulier op deze pagina invullen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Aanvraagformulier

Wij zijn geïnteresseerd in een mogelijke sponsoring, neem s.v.p. contact met ons op.
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wij wensen u een fijne dag en vriendelijke groet.

Het Thuiswerk Summit Team.
Het lijkt er op dat u iets verkeerd heeft ingevuld, probeer het nogmaals.