Exposanten

Een unieke kans om te exposeren!

Als exposant heeft u door middel van interactieve technieken, de break-out rooms en de digitale markt, in combinatie met onze Thuiswerk Community, direct al na intekening, 3 maanden lang toegang tot ruim 2.000 deelnemers.  

Ook kunt u informatie of een incentive aan onze goodiebox toevoegen, voor extra exposure tijdens de uitzendingen en om iets blijvends bij de deelnemers achter te laten. Als exposant krijgt ook direct toegang tot onze (besloten) Thuiswerk Summit community op LinkedIn. Hier kunt u al voor de start van het Summit in contact komen met de al aangemelde deelnemers. En als exposanten loopt u drie maanden lang mee in onze promotie en follow-up campagnes op social media en via New Business Radio.

·      Direct online toegang tot alle deelnemers.
·      Uw eigen digitale stand op onze informatiemarkt.
·      Tot 21 mei a.s., drie maanden netwerkenen zaken doen.
·      Toegang tot ruim 2.000 directeur, managers en inkopers.  

Download onze PDF-brochure voor meer informatie of vraag direct meer informatie aan via het aanvraagformulier hieronder. We denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden om bedrijf optimaal te presenteren!

Aanvraagformulier voor exposanten

We ontvangen graag meer informatie over de expositiemogelijkheden, neem contact met ons op.
25 maart 2021
26 maart 2021
Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wij wensen u een fijne dag en vriendelijke groet.

Het Thuiswerk Team.
Het lijkt er op dat u iets verkeerd heeft ingevuld, probeer het nogmaals.

Veel gestelde vragen

Neem voor andere vragen contact met ons op

Wat krijg ik voor het vaste expositiebedrag van € 995,-?

Voor dit bedrag lopen de exposanten in alle communicatie uitingen mee en worden zijn vanaf februari vermeld op de website. Tevens krijgen exposanten direct toegang tot onze Thuiswerk Community op LinkedIn en kunnen hier in aanloop naar het Summit al kennismaken met de deelnemers en direct zakendoen. Alle exposanten kunnen een incentive aanleveren voor de goodiebox, die de gasten voorafgaand aan het Summit zullen ontvangen.

Komen hier nog extra kosten bij?

Nee, dit is een fixed-price, maar als exposanten kun je er wel voor kiezen (in overleg met de organisatie) om extra promotiemiddelen in te zetten, dit tegen meerkosten.

Kan ik rechtstreeks in contact komen met de deelnemers aan het Summit?

Als exposant kun je zowel vooraf, tijdens als na het Summit met alle 2.500 deelnemers, via de besloten LinkedIngroep van het Summit direct in contact komen. Tijdens het Summit kan dit via de digitale informatiemarkt, waar je een eigen digitale stand hebt.

Kan ik als exposant zelf ook deelnemers uitnodigen?

Als exposant mag je vijf relaties of prospects als deelnemer aanmelden.

Over welke periode loopt mijn promotie als exposant en is ons bedrijf zichtbaar?

Vanaf het moment van deelname, lopen alle exposanten dagelijks mee in onze promotie activiteiten tot 21mei 2021. En hebben al direct toegang tot de deelnemers via onze (besloten) Thuiswerk Summit Community op LinkedIn.

Krijg ik nog korting als ik later intekenen op het Summit, aangezien ik als exposant dan minder lang in de promotie meeloop?

Nee, het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk als exposant deel te nemen, om zodoende het maximale uit het Summit te halen.